Solheim Kjøtt
Kontakt oss
Om oss

Solheim Kjøtt er en av Bergens eldste bedrifter innen kjøttbransjen og ble etablert i 1936. Virksomhetens kjerne er ferskvarer og egenproduksjon av pølser, pålegg, spekemat og pinnekjøtt.

Solheim Kjøtt AS har alltid vært lokalisert i Solheimsgaten 25 i Bergen. Her har vi godkjente lokaler for produksjon av alle typer kjøtt og pølser, samt en ferskvarebutikk med et stort cateringkjøkken.

Vi prioriterer kvalitet og service, og stiller høye krav til sine ansatte. Daglig leder Bjarte Birkeland, er utdannet kokk og har over 20 års erfaring innen kantinedrift og catering i Bergen.

Produksjonsansvarlig Atle Svalland, er utdannet pølsemaker og har 35 års erfaring, de siste 40 år hos Solheim Kjøtt AS.

Solheim Kjøtt AS ønsker å bistå sine ansatte slik at de kan bedre sin kompetanse. Derfor stimuleres alle ansatte til å videreutvikle seg, enten via kursing eller videreutdannelse.

Solheim Kjøtt AS har gjennom mange år tilegnet seg god kjennskap til hva kundene ønsker og forventer. Prioritering av kvalitet og service rager høyest. Dette motiverer oss til stadig å strekke oss mot nye kvalitetsmål.

Kompetansen i Solheim Kjøtt AS går langt utover selve produksjonen av kjøttvarer, og spenner blant annet over områder som for eksempel trend, ernæring, menyplanlegging samt renhold og hygiene.

Solheim Kjøtt AS selger kompetanse, kvalitet og service. Dette er nøkkelen vår til suksess.