Siw Raw
Kontakt oss
Om oss

Vi produserer deilige raw, søte nytelser fra planteriket i form av kaker, barer og kuler. I tillegg står fermterering på planen hver uke og det blir smakfulle produkter på glass.
 
Med lidenskap for mat som livsglede, kombinert med kunnskap om ernæring og livserfaring om hva mat betyr for helsa, vil jeg gjerne dele smak og næringsrike opplevelser som gjør godt, smaker godt og gleder!
 
Jeg er i utgangspunktet utdannet mat og helselærer fra Høgskolen i Sørøst-Norge, og underviser i mat og helse ved Nore Neset ungdomskule i Bjørnafjorden kommune. Våren 2016 tok jeg eksamen i kokkefaget, ved Folkeuniversitetet i Bergen, og har fått enda større bredde i faget mitt.
 
Produksjon av raw nytelser fra planteriket i form av raw kaker og fermenterte produkter er blitt til SIWRAW produkter. Raw kaker er veganske og naturlig fri for gluten og raffinert sukker. De er proppfull av viktige næringsstoffer som fiber, protein og sunne fettsyrer.
 
Fermentert mat er naturlig konservert med melkesyrebakterier og uraffinert salt. Det bidrar med probiotika og enzymer til tarmens viktige bakterieflora.
 
SIWRAW tilbyr også kurs og foredrag om mat for et bedre tarmmiljø.