Myrdal Gard
Kontakt oss
Om oss

Myrdal Gard ligger 230 meter over havet på Tysnesøya sør for Bergen og har eget ysteri. Her produseres ost av ulike slag. Førsteklasses melk fra egen produksjon og kjøpt melk fra Tine legger grunnlaget for flere typer ost. Melkeproduktene foredles i det nye og moderne ysteriet der alle råvarene blir behandlet på tradisjonelt vis under de strengeste hygieniske krav.

Tradisjonell kunnskap fra hjemlandet og gode oppskrifter kombineres for å utvikle intense smaker i oster med deilig konsistens. Entusiastiske osteelskere i ysteriet sørger for at ingrediensene holder ypperste kvalitet og behandles under de strengeste hygieniske krav. Ostene modnes ved perfekt temperatur og luftfuktighet for å få frem hele smakspotensialet. Alle Myrdalprodukter blir pasteurisert.

Vårt mål er å produsere sunn og næringsrik mat på en dyrevennlig og bærekraftig måte på garden. Dyra lever og beiter ute størsteparten av året. Om vinteren holder de til inne i låven. Der har de det behagelig, plassert på halm for komfort og for å holde på varmen.