En Liten Øl
Kontakt oss
Om oss

En liten øl

Sør-vest i Norge ligger frodige Sunnhordland, et kystområde skapt til et unikt geologisk mangfold av bergarter og mineraler, formet med tiden til naturlig skjønnhet av is, vann og vær. Her nyter hardtarbeidende folk sin velfortjente fritid med god mat og drikke.

Fra Port Steingard i Fitjar skapes store smaksopplevelser fra håndbryggeriet En Liten Øl. Vårt velsmakende øl skapes av førsteklasses naturlige råvarer og godt håndtverk, ved riktige temperaturer og over nødvendig tid.

ELØ ble stiftet i november 2015, og ligger i Fitjar kommune på vestlandet. Navnet ‘En Liten Øl’ hentyder til alle de gode anledninger det passer med ‘en liten øl’.

På bryggekanten i det unike hytteområdet Port Steingard på Kråko, ligger det nye signalbygget som ble ferdigstilt i mars 2017. Sammen med kafeen tilknyttet bryggeriet er dette et opplevelsessenter for øl-entusiaster og andre med interesse for lokal mat og øl. Storslagen kystnatur og spennende arkitektur gir inspirasjon både til bryggere og besøkende.

Våre øltyper

Vi er glade over å endelig kunne presentere våre basisøl i nytt format og i ny drakt. Overgangen fra glass til aluminium er allerede godt i gang, og snart vil alle våre klassikere være tilgjengelige på boks. Endringen innebærer blant annet at Topas og Marmor nå kommer i helt ny fargedrakt. Kråkesølv vil inntil videre fortsatt tappes og selges på flaske.

Ved å gå over fra glassflasker til aluminiumsbokser reduserer vi belastningen på miljøet. Et lavere emballasjevolum reduserer kostnader knyttet til transport og gjenvinning, og er samtidig både effektiviserende og plassbesparende. I tillegg bevares kvaliteten på ølet langt bedre på boks sammenlignet med øl på flasker. Alle de nye boksene vil også være tilknyttet panteordninger hos Infinitum. I sum mener vi at denne endringen vil være svært gunstig både for kunden, for miljøet og for oss selv.