Bakst & Brygghuset
Kontakt oss
Om oss

Vår filosofi er at alt skal smake godt. Derfor har vi få sorter, for gode bakervarer handler om å ha tid.  Alle brødene våre er langtidshevet. Det gir brød med god smak og god holdbarhet, der viktige næringsstoffer blir ivaretatt.  Fra vi lager første del av deigen, tar det ca. 36 timer før brødet er ferdig steikt. Deigen hviler ca. 15 timer før den blir blandet i ny deig og eltes ferdig. Så hviler den i halvannen time, før vi deler deigen opp i passelige emner og former det til brød og setter det i kjølerom. Der hever det langsomt til neste morgen, og vi steiker i en stor moderne steinovn så brødene får en knasende god skorpe og en deilig aroma.
 
Vi bruker de beste råvarer, og det brukes kun meierismør i boller og kaker. Ferske egg fra Troppå gård til bolle- og kakedeigene våre. Mel kommer fra Lantmannen, og er malt på steinkvern.

Vi som baker for deg er 3 med fagbrev baker, 2 med fagbrev konditor, 1 med mesterbrev, og 1 som diplom baker.

Av brød finnes det noe for enhver smak. Fra barnas favoritt havrebrød, til kornbrød, surdeigsbrød og bestselgeren grovbrød. Våre populære boller er store, luftige og saftige. Fra bestselgeren kanelsnurr med hjemmelaget vaniljekrem til skolebolle og skillingsbolle.